Політична реклама

Від сьогодні по Львову курсуватиме оновлений трамвай № 5

1388 0
Працівники ремонтно-вагонної майстерні ЛКП «Львівелектротранс» капітально відремонтували п’ятий трамвай. Сьогодні його випустять на лінію. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом у Львові вже капітально відремонтували п’ять трамваїв, також проведено поточний ремонт двох трамваїв.

Відремонтовано трамваї, які тривалий час не експлуатувалися. Планується відремонтовати ще два впродовж жовтня.  На кінець жовтня на лінії має виходити 60 трамваїв.

 Цей трамвай випускається планово, без затримки. Кожен відремонтований трамвай стає якіснішим. На 8-9 жовтня заплановано випуск ще одного трамвая після середнього ремонту.

Також ремонтують і тролейбуси. У 2012 році капітально відремонтували один тролейбус, ще один після ремонту планують випустити на лінію вже у цю п’ятницю. Ще два тролейбуси після капремонту курсуватимуть на лініях до кінця жовтня цього року.

Нагадаємо, що для Львова планують закупити 10 чеських тролейбусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!