Від сьогодні курcуватиме додатковий потяг Запоріжжя-Львів

2359 0
Придніпровська залізниця для задоволення підвищеного попиту пасажирів на поїздки в напрямку Західної України призначила курсування додаткового швидкого нічного поїзда №212/211 сполученням Запоріжжя-Львів.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Як повідомила прес-служба Придніпровської залізниці, із Запоріжжя потяг вирушатиме з 19 до 31 серпня (крім 25 серпня) непарними числами о 19:16, до Львова прибуватиме наступного дня о 16:51. Зворотне відправлення зі Львова з 20 серпня до 30 серпня (крім 26 серпня), а також 1 вересня о 18:52, прибуття до Запоріжжя на наступний день о 14:00. Інформує Інтерфакс.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: Курсуватиме потяг, який економитиме львів'янам час

У складі поїзда передбачено 10 плацкартних вагонів і чотири купейні. У всіх вагонах провідники мають мобільні термінали контролю документів (МТКД) для зчитування інформації з електронних проїзних документів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!