Від сьогодні ще на двох вулицях Львова працюватимуть радари TruCam

1591 0
Про фіксацію порушень попереджатимуть відповідні дорожні знаки.
фото укрінформ

фото укрінформ

Від сьогодні, 19 вересня, прилади для вимірювання швидкості TruCam працюватимуть на проспекті Червоної калини та на вул. Стрийській у Львові. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Читайте також: Що таке Центр швидкого реагування на злочини та коли його відкриють у Львові. Візуалізація, відео

Раніше TruCam встановили на проспекті Чорновола, вул. Городоцькій, Княгині Ольги, вул. Шевченка та на Західному об’їзді Львова.

Прилади TruCam встановлюють на ділянках підвищеної аварійності.

«І ми робимо це не для того, аби притягнути побільше до відповідальності чи назбирати якомога більше штрафів. Наша мета в іншому – попередити це правопорушення й привчити водіїв бути відповідальними на дорозі», – коментує Олексій Білошицький.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

Про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, що попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. Також у місцях фіксації порушень буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!