Від сьогодні школи Львова на два тижні переходять на дистанційне навчання

1809 0
У львівських школах на коронавірус зараз хворіють 185 працівників та 122 учні.
Фото: ngp-ua.info

Фото: ngp-ua.info

Від сьогодні, 16 березня, учні 5-11 класів на два тижні переходять на дистанційне навчання. Також закривають на карантин дитячі гуртки, клуби, переносять спортивні змагання. Позашкілля не працюватиме як комунальної, так і приватної форм власності. Відповідне рішення ухвалили на міській комісії з питань ТЕБ і НС.

Читайте також: Пів кроку до червоної зони. Садовий розповів, що закриють у Львові на карантин

Станом на учора, у львівських школах на коронавірус захворіло 185 працівників та 122 учні.

Водночас, молодша школа продовжить навчання, оскільки батьки не мають як залишити менших дітей. Але, якщо ситуація не покращиться, то закриття початкової школи буде наступним кроком до обмеження.

З дотриманням вимог протиепідемічних заходів також працюватиме дошкільна освіта, тобто садки.

Читайте також: Старшу школу і гуртки у Львові відправляють на карантин 

Спортивні змагання у закритих приміщеннях перенесуть на інший період або проведуть на відкритому просторі.

Всі рішення діятимуть до 2️6 березня.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідав Львів і заявив, що Львівщина наближається до червоної зони епіднебезпеки, за якої в області запровадять локдаун, але цього можна уникнути, якщо місцева влада введе додаткові обмежувальні заходи, щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів'ян обмежити контакти, не проводити бенкетів та забав. А учора на засіданні міського штабу із боротьби з Covid-19 ухвалили, що 5-11 класи на два тижні переходять на дистанційне навчання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!