Від сьогодні трамваї курсуватимуть зі змінами через демонтаж підпірної стінки на вулиці Бандери

2309 0
Роботи з демонтажу стінки та облаштування відкосу на вул. Степана Бандери у Львові мають закінчити до 15 жовтня цього року.

Від сьогодні, 25 серпня, у Львові розпочнуть демонтаж аварійної підпірної стінки на вул. Бандери – перехресті з вулицями Дорошенка та Генерала Чупринки. На час робіт одна смуга вул. Бандери вздовж стінки буде закрита для руху. На другій смузі для автотранспорту організують двосторонній рух. Так, маршрут частково змінять трамваї №1 та №2. Про це повідомили у Львівській міськраді. 

Громадський автотранспорт, який тут курсує, працюватиме без змін, а трамваї №1 та №2 на час демонтажу оминатимуть це перехрестя в напрямку з центру міста. У напрямку до центру міста «одиничка» та «двійка» курсуватимуть за звичними маршрутами. Трамваї маршруту №1 з Погулянки на залізничний вокзал курсуватимуть по вул. Підвальній – вул. Городоцькій, у зворотному напрямку – за звичним маршрутом: по вул. Бандери – вул. Дорошенка. Перший рейс з залізничного вокзалу – о 6:24, останній – 21:11. З Погулянки перший рейс – о 6.40,  останній – о 21.50.

Читайте також: Ще не вмер Бандера. Якою львів'яни запам'ятають цю вулицю до ремонту

Тимчасова схема трамвайного маршруту №1

На час робіт трамваї №2 із вул. Пасічної на вул. Коновальця їхатимуть по вул. Франка – вул. Вітовського  вул. Нечуй-Левицького. У зворотному напрямку курсуватиме за звичним маршрутом. Перший рейс з вул.Пасічної – о 6.30, останній – о  21.12. З вул. Коновальця перший рейс о 6.41, останній – о 21:50. Виконати всі роботи та відновити рух електротранспорту за звичними маршрутами планують до 15 жовтня цього року.

Тимчасова схема трамвайного маршруту №2


Нагадаємо, що вулицю Бандери у Львові відреконструювали за понад 200 мільйонів гривень і відкрили наприкінці 2021-го. Цього року тут завершують деякі додаткові, зокрема із облаштування пересадкового хабу. Так, роботи з демонтажу стінки та облаштування відкосу на цій ділянці виконуватиме підрядна організація «Онур, а закінчити їх планують до 15 жовтня цього року. Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv, роботи виконуватимуть у межах реконструкції вулиці Бандери, додаткових коштів на це не виділяли.

Більше про те, як тепер виглядає вулиця як тепер виглядає вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!