Від сьогодні транспорт на вул. Кульпарківській їздитиме по одній смузі

1907 0
Сьогодні, 1 серпня, розпочинають реконструкцію дороги та роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова.
Фото: www.stuff.co.nz

Фото: www.stuff.co.nz

У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни в рух двох тролейбусних маршрутів - №2 та №20, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Рух громадського транспорту та приватних авто буде здійснюватися в одну смугу, так як ремонт проводитимуть смугами.

Тролейбус №2 курсує за маршрутом: Університетська – Листопадового Чину – пл. Св. Юра – Митрополита Андрея –  Героїв УПА – Кульпарківська – Виговського – Патона – Ряшівська – Патона – Виговського – Кульпарківська – Антоновича – Митрополита Андрея – Устиновича – Крушельницької – Університетська.

Тролейбус №20 курсує так: Автовокзал – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – В. Великого – Виговського – Люблінська – Окружна – Антоновича – Митрополита Андрея – Устиновича – Крушельницької – Університетська – Листопадового Чину – пл. Св. Юра – Митрополита Андрея – Героїв УПА – Копистянського – Люблінська – Виговського – Патона – Ряшівська – Патона – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Рубчака – Стрийська – Автовокзал.

Також від сьогодні до 30 вересня вул. Куліша перекриють на ремонт на ділянці від вул. Медової до вул. Академіка А. Люльки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!