Від сьогодні тимчасово скасовують прямі рейси зі Львова до Бидгоща

1314 0
Рейси планують відновити у літній сезон – із початку квітня до вересня.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Польський авіаперевізник LOT тимчасово скасував прямі рейси зі Львова до Бидгоща. Про це повідомляє польське видання pasazer.com із посиланням на прес-службу авіаперевізника.

Читайте також: LOT хоче відкрити авіарейс Львів – Торонто 

«Ми вирішили призупинити польоти на маршруті Бидгощ – Львів з середини січня через високу сезонність перевезень, іншими словами: менше зацікавленості пасажирів у цьому напрямку протягом зими», – розповів спеціаліст зі зв'язків із громадськістю LOT Конрад Майшик.

Рейси планують відновити у літній сезон – із початку квітня й до вересня. Пасажирам, які придбали квитки на кінець січня, запропонують полетіти до Варшави або повернути кошти за квиток.

У системі бронювання на сайті LOT придбати квитки зі Львова до Бидгощі можна лише до 18 січня включно. У коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі Львівського аеропорту підтвердили, що з 18 січля рейси зі Львова до Бидгоща й у зворотному напрямку не виконуватимуть до літнього періоду. Додамо, що прямі рейси зі Львова до Бидгоща відкрили влітку 2017 року.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

Нагадаємо, раніше польський авіаперевізник з тієї ж причини тимчасово скасував рейси зі Львова до Ольштина. Відновити їх також планують у квітні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!