У «Львівобленерго» показники лічильників прийматимуть лише через автоматичні сервіси

3574 0
У «Львівобленерго» пояснюють, що таке рішення прийняли, щоб розвантажити лінії зв’язку.
фото: zhitomir.info

фото: zhitomir.info

Від сьогодні, 29 вересня оператори кол-центру «Львівобленерго» більше не прийматимуть показників електроенергії. Подавати показники мешканці області зможуть лише через автоматичні сервіси. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

Читайте також: Як подати показник лічильника за світло по sms. Інструкція

У «Львівобленерго» пояснюють, що таке рішення прийняли, щоб розвантажити лінії зв’язку. «Проблема, коли під час подачі показників люди, у яких створилась аварійна ситуація чи зникла електрична енергія, не можуть додзвонитися до працівників нашого кол-центру. Саме тому з 29 вересня оператори кол-центру не прийматимуть показники. Для подачі показників у «Львівобленерго» вже діє значна кількість різних дистанційних сервісів», – зазначив заступник директора з комерційного обліку ПрАТ «Львівобленерго» Юрій Кошла.  

Додамо, що безкоштовний номер телефону сall-center 0-800-30-15-68 продовжує працювати винятково для екстрених повідомлень щодо аварій. Також у "Львівобленерго" обіцяють, що повідомити про відключення світла вже незабаром можна буде через спеціальні чат-боти, ця функція вже працює у тестовому режимі.

Тож, щоб показники електролічильників можна через:

  • вебчат на сайті «Львівобленерго»: www.loe.lviv.ua
  • чат-боти у Viber та Telegram: http://loe.lviv.ua/ua/viber_telegram
  • «Персональний кабінет»: https://info.loe.lviv.ua/електронна пошта [email protected] (надсилайте повідомлення у форматі: десятизначний код пробіл показник. Приклад - 0000011111 3256););
  • SMS-повідомлення на короткий номер 5068 (надсилайте повідомлення у форматі: десятизначний код пробіл показник. Приклад - 0000011111 3256);
  • зателефонувати на номер 295-85-13 і продиктуйте свій показник без з'єднання з оператором.

До старших, соціально незахищених клієнтів, які подають показники з допомогою стаціонарного телефону, оператори кол-центру телефонуватимуть самотужки.

Детальніше тут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!