Від сьогодні у Львові хворих із Covid-19 прийматиме ще одна лікарня

2013 0
Після 8-ї міської лікарні, з понеділка ліжка для коронавірусних хворих розгорне ще й 5-та лікарня.
Фото Роман Балук

Фото Роман Балук

Через несприятливу ситуацію із захворюваністю на коронавірусну інфекцію, у Львові планують розширити кількість ліжок для хворих із Covid-19. Відсьогодні хворих прийматиме міський медичний заклад – 8-ма лікарня, а з понеділка хворих прийматиме ще й 5-та лікарня, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Яких обмежень чекати, якщо у Львові запровадять «червону» зону

До цього хворих із коронавірусом серед львівських міських лікарень госпіталізовували і лікували лише у лікарні швидкої допомоги.

Як йдеться у повідомленні 8-ї лікарні, їхній медзаклад може прийняти до 350 пацієнтів. Тут є 302 кисневі точки, а також 90 кисневих концентраторів.

Відділення із пацієнтами хворими на  Covid-19 повністю ізольоване. Вхід у Covid-відділення відбуватиметься через травмпункт.

Читайте також: Лікарі розповіли, чи відрізняється лікування вакцинованих та невакцинованих пацієнтів

А сам травмпункт тимчасово розмістили у відділенні невідкладної допомоги.

Нагадаємо, учора на під'їзді до ізолятора лікарні швидкої допомоги у Львові, де приймають хворих з підозрою Covid-19, вишикувалася черга зі швидких.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, Львів входить у червону зону карантину. За останні дні динаміка госпіталізацій та кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів свідчить про те, що Львів уже входить у «червону» епідеміологічну зону. Львів'ян просять вакцинуватись від коронавірусу, адже серед госпіталізованих у лікарнях понад 95% пацієнтів не були вакцинованими, кажуть у міськраді.

За вересень на Львівщині кількість хворих на Covid-19 зросла у понад 6,6 разів порівняно з серпнем, а кількість померлих від Covid-19 – у понад 6,1 рази. Детальніше про показники щодо захворювання на коронавірусну інфекцію на Львівщині, читайте у матеріалі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!