Від сьогодні у Львові не курсуватимуть приміські маршрутки

19185 0
Людей просять не їздити із можливими «нелегалами».
ілюстративне фото: То є Львів

ілюстративне фото: То є Львів

Від сьогодні у Львові скасовано приміське автобусне сполучення. Таке рішення, разом із забороною міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення, ухвалив уряд, повідомляє пресслужба ЛОДА. Заборона починає діяти о 12:00

ЧИтайте також: Ще шістьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус в інфекційну лікарню Львова

«Ідеться про регулярні і нерегулярні транспортні перевезення пасажирів. Ця заборона не розповсюджується на звичайний автомобільний транспорт. Вона стосується саме перевезень пасажирів, не вантажів. Якщо говорити про місто, то ця постанова також забороняє перевезення понад 10 пасажирів у одному автобусі, тролейбусі, трамваї», – наголосив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Водночас Всеукраїнська Асоціація перевізників на Львівщині закликає пасажирів на час карантину не користуватись послугами «нелегалів», оскільки це може бути небезпечно.

Читайте також: Тривожна новина для всієї України. Як стримати коронавірус у великих містах

Нагадаємо, в Україні скасовано і залізничне та авіасполучення.

Додамо, порушення карантину, згідно з учорашнім рішенням Верховної Ради, карається штрафом від 17 тис. грн, а також обмеженням волі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!