Від сьогодні у Львові працює центр безпеки, у якому можна записатися на навчання

2590 0
Від сьогодні, 12 вересня, у Львові запрацює інформаційно-практичний центр безпеки міста, де надаватимуть консультації та проводитимуть майстер-класи з медичної допомоги та самозахисту. Офіційне відкриття – о 12.30 год. Центр розташований у спеціальному наметі на пл. Ринок.
Фото: bucksmore.com

Фото: bucksmore.com

Графік роботи – щодня з 10:00 до 20:30, повідомили у прес-службі Львівської міськради. У центрі будуть надавати консультації інформаційного характеру, проводитимуть навчання, майстер-класи та практичні заняття з чотирьох основних напрямків – екстрена медицина, основи самозахисту, основи військової справи та цивільна оборона.

Також у центрі будуть здійснювати запис та реєстрацію усіх охочих пройти вишкіл.

«У Львові міська влада спільно з військовими відкриває оперативні курси з навчання військової справи. Кожен охочий може пройти елементарний вишкіл і здобути знання, необхідні на першому етапі. Ми також запланували проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок. Працюємо в цьому питанні з Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом. Починаємо масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У поліклініках Львова вчитимуть надавати першу допомогу

Вже сьогодні у Інформаційно-практичному центрі безпеки міста буде проведено практичне заняття фахівцями центру медицини катастроф з надання першої невідкладної медичної допомоги. Надалі такі практичні заняття проводитимуться щодня у визначені години. З графіком занять можна буде ознайомитись на рецепції інформаційно-практичного центру безпеки міста або в Інтернеті.

Увага! Для участі у навчаннях – обов’язкова реєстрація.

Практичний курс військової підготовки можна буде пройти на базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Планується, що у четвер та п’ятницю проводитимуться 4-годинні теоретичні курси, а в суботу – практичні заняття на полігоні.

Тренінги та інструктаж з основ самозахисту проводитимуть представники спортивних організацій, федерацій, шкіл.

Участь у заходах – лише за попередньою реєстрацією. Зареєструватись на практичні та теоретичні заняття можна в центрі на рецепції.

Довідка

Інформаційно-практичний центр безпеки міста: Час роботи: 10.00 год – 20.30 год; площа Ринок, 1. Тел.: (032) 297-55-51, 297-55-52; мail: [email protected], web: www.safe-city.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!