Від сьогодні у Львові призупиняють опалення у школах, дитсадках та лікарнях

1409 0
Опалювальний сезон для населення розпочинають на основі погодних умов.

Через потепління від сьогодні, 11 жовтня, у Львові призупиняють подачу опалення до бюджетних установ — шкіл, садочків, лікарень, поліклінік та закладів культури. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Галину Слічну, заступницю міського голови з гуманітарних питань.

«Синоптики прогнозують потепління — температура підніметься до +20 градусів, тому призупиняємо подачу опалення до бюджетних установ», — каже вона.

Читайте також: Коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон

Нагадаємо, 4 жовтня на підставі звернень керівників закладів стартував опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури,.

Натомість опалювальний сезон для населення розпочинають на основі погодних умов, якщо впродовж трьох днів середньодобова температура не перевищуватиме +8°С.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!