Політична реклама

Від сьогодні у Львові знову працюватимуть евакуатори

1329 0
У Львові евакуатори звозитимуть автомобілі, що порушують правила паркування та блокують рух громадського транспорту на спеціально обладнаний майданчик на вул. Промисловій, 29.

Відповідне рішення 22 червня прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, внісши зміни до положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові. Раніше у рішенні йшлося про те, що такий майданчик має діяти на вул. Вітовського, 57.

Як повідомлялося раніше, сьогодні у Львові розпочинають роботу евакуатори. Сьогодні зранку відповідні служби опрацьовують вул. І. Франка від пл. І. Франка до центру. За потреби, авто будуть переміщені на спецмайданчик.

Додамо, переміщення транспортного засобу здійснюватиме ЛКП «Львівелектротранс». Для того, щоб евакуатор забрав автомобіль, уповноважені особи повинні викликати мобільну групу з автомобілем-евакуатором. Водій транспортного засобу після переміщення транспортного засобу може отримати інформацію з чергової частини 1-го міжрайонного відділу УДАІ ГУ МВС України у Львівській області або з відділу «Гаряча лінія міста» адміністративно-господарського управління Львівської міської ради за телефоном 297-15-80.

Всі відшкодування «Львівелектротрансу» будуть здійснюватися у судовому порядку. Нагадаємо, 23 березня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік заходів щодо забезпечення примусового переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності Львова.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!