Від сьогодні у Львові зросли штрафи за неправильне паркування

7557 0
За порушення правил паркування від сьогодні доведеться платити більше. Замість 255 грн – 340 грн, а замість 510 грн – 680 грн.
фото: Мелісса Жаботинська

фото: Мелісса Жаботинська

Від сьогодні, 17 березня, зросли суми штрафів за порушення правил зупинки та стоянки за постановами інспекторів з паркування Управління безпеки міста. Про це повідомили на «гарячій лінії Львова».

Читайте також: Нові штрафи. Львів’янину доведеться заплатити 70 тисяч гривень за нетверезе водіння без прав 

Раніше порушення правил зупинки/стоянки тягнуло за собою накладення штрафу у розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн), тепер за це правопорушення доведеться заплатити 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень).

Крім того, до 17 березня порушення правил зупинки, стоянки, які створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, тягнуло за собою накладення штрафу у розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн), тепер за це правопорушення доведеться заплатити 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 гривень).

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!