Від сьогодні у центрі Львова змінюється рух маршруток. Схема

3980 1
Через ремонтні роботи на проспекті Свободи (на ділянці від вулиці Гнатюка до вулиці Вороного), громадський транспорт, який курсує через центральну частину міста, змінюватиме маршрут.
фото: stadion.lviv.ua, www.gazeta.lviv.ua, pdd.kiev.ua

фото: stadion.lviv.ua, www.gazeta.lviv.ua, pdd.kiev.ua

Як повідомили в міському управлінні транспорту та зв’язку, через ремонт  просп. Свободи на ділянці дороги від вул. Гнатюка до вул. Вороного, рух автобусів маршрутів №1А, №3а, №4А, №5а, №47А та №53 здійснюватиметься вулицею Підвальною в обидві сторони.

Роботи триватимуть орієнтовно до 1 жовтняРеконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247 шт., велодоріжок, площею 444 кв м, та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням. Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор та здійснено незначне пониження поздовжнього профілю на перехресті з вул. Коперника.

Читайте також: 5 вулиць, які перекриті у Львові цього тижня

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
11 Серпня, 2015 12:43
Іра Вар`ятство! і що покладете бруківку і на скільки її стане? Знову машини гриміти по ній будуть!!! Там ще була нормальна дорога!!! Та що ж у нас все робиться не так, де треба то там ніхто нічого не робить, а де не треба то риють, бо то центр... туристи... Коли відремонтується дорога до вокзалу там купа туристів, що вони відчувають коли їдуть в таксі? Там зуби погубити можна коли їдеш!!! А навпроти церкви Петра й Павла на Личаківській рейки більше ніж на 9см виглядають - там клаптик тої дороги... Ех марнотрати! Невже Вам потрібно ще приклади?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!