Україна відкрила всі пункти пропуску на кордоні з Польщею

1052 0
Йдеться про пункти пропуску «Зосин – Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Кросценко – Смільниця».
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Від сьогодні, 23 червня, польська сторона відновила пропускні операції на автомобільних пунктах пропуску «Зосин – Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Кросценко – Смільниця». Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

На кордоні з Польщею сьогодні працюють пункти пропуску Грушів – Будомєж, Ягодин, Шегині – Медика, Краковець –Корчова, та Рава-Руська – Гребенне.

Також від сьогодні, 23 червня, відновив роботу й міжнародний автомобільний (крім автобусів) пункт пропуску «Дзвінкове – Лонья», повідомляє Державна прикордонна служба України.
 

Пункт пропуск розташований на українсько-угорському кордоні у Берегівському районі Закарпатської області. Він функціонуватиме щодня з 08:00 до 19:00 (за київським часом).

Нагадаємо, що уряд України прийняв рішення про відновлення роботи усіх пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС 20 травня 2020 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!