У Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті

1317 0
Ціна буде однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

Виконавчий комітет Львівської міської ради  прийняв рішення, яким підвищив вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. Рішення починає діяти віднині, 27 травня. 

Ціна буде однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту. Але квиток в електротранспорті коштуватиме 10 грн у водія, 9 гривень у кіоску і 8 грн 50 копійок – буде вартість при купівлі квитка через електронні сервіси. 

Читайте також: Безпечний проїзд. Як позбутися готівки у громадському транспорті Львова

Вартість разового квитка на проїзд у електротранспорті для студентів становитиме 5 гривень, якщо купувати квиток у водія. Вартість при купівлі квитка через електронні сервіси для студентів буде 4 гривні. 

Під час засідання члени виконавчого комітету запропонували розробити абонементи на проїзд в автотранспорті та електротранспорті.

Нагадаємо, регуляторний акт про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті на сайті Львівської міської ради оприлюднили у березні. Його розглянув Антимонопольний комітет.

Вікторія Савіцька

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!