Від сьогодні за стаціонарний телефон українці платять більше

1211 0

Сьогодні, 1 вересня, набирають чинності нові тарифи на телекомунікаційні послуги. Відтепер, згідно з рішенням Національної комісії з регулювання зв'язку України від 8 квітня 2011 року, абонентська плата підвищена майже на 10%.

Відтак, для населення і бюджетних організацій тепер щомісячна абонплата складає 22,28 грн (для абонентів без почасової оплати вартість не змінюється). Для абонентів сіл та селищ - 11,84 грн з почасовою оплатою, 13,52 грн - для абонентів без почасової оплати, повідомила «Твоє місто» начальник відділу органів обслуговування споживачів львівської філії ВАТ «Укртелеком» Оксана Слабоус.

«Абонентська плата порівняно збільшується несуттєво, але абоненту тепер надається аж 36 тисячі нетарифікованих секунд. Це - 600 хвилин загальної тривалості місцевих телефонних розмов на місяць, які включені в абонентську плату. У той час, як раніше, за попередніх тарифів, максимальна сума хвилин була 400».

Нагадаємо, 1 травня цього року місячну абонплату  за користування фіксованим місцевим зв`язком вже підвищували на 25%. НКРЗ цілями такого державного регулювання називають «наближення тарифів на послуги місцевого зв'язку до рівня їх собівартості». 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!