Політична реклама

Від сьогодні збільшується абонплата за користування стаціонарним телефоном

1505 0
Від сьогодні, 1 травня, тарифи за користування стаціонарним телефоном зростуть на 7% для тих, хто живе у місті і на 10% для сільських жителів.

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації вирішила підвищити абонентську плату за користування стаціонарним телефоном у 2013 році, - пише Економічна правда.

Для сільських жителів тарифи підвищать також з 1 листопада 2013 року - ще на 15%.

Як пояснила нацкомісія, послуги місцевого телефонного зв'язку, насамперед сільського, є збитковими для операторів телекомунікацій.

Зокрема, заявили у комісії, тарифи на сільський зв'язок становлять лише близько 40% від собівартості обслуговування.

Попередня хвиля підвищення абонплати на 10% була з 1 липня 2012 року, а для сільських жителів - ще і з 1 листопада 2012 року.

Таким чином, зараз абонплата за послуги стаціонарного телефону у місті становить 27,26 грн/місяць без погодинної оплати і 24,52 грн/місяць при погодинній оплаті, а у сільській місцевості - відповідно 16,38 грн/місяць і 14,32 грн/місяць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!