Політична реклама

Від сьогодні збільшується вартість проїзду у поїздах внутрішнього сполучення

1384 0
Від сьогодні, 16 липня, у всіх категоріях вагонів, окрім СВ, вагонів поїздів Інтерсіті+ та приміських поїздів, у внутрішньому та міжнародному сполученнях змінено тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом.

Вартість подорожі залізницею у внутрішньому сполученні в плацкартному та купейному вагонах наразі підвищилася на 10%, - повідомляє прес-служба Укрзалізниці. У міжнародному сполученні вартість збільшилася на 5% лише квиткової частини.

Окрім того, з 1 жовтня пасажирів очікує повторний етап підвищення вартості проїзду.  Відповідно тарифи на перевезення залізницею пасажирів у внутрішньому та міжнародному сполученні знову зростуть на 10% і 5%.

 Рішення про зростання тарифів обумовлене необхідністю поступового зменшення перехресного субсидування пасажирських перевезень за рахунок вантажних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!