Від сьогодні змінюються правила в’їзду до окупованого Криму

1793 0
З 8 вересня 2014 року змінюються правила щодо в’їзду на тимчасово окуповану територію України громадянами України, в тому числі й дітьми. Тепер дозвіл на в’їзд буде надаватися лише у разі наявності документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Діти, які не досягли 16-річного віку, зобов’язані їхати за паспортами громадян України. Для цього необхідно було мати при собі або свідоцтво про народження чи проїзний документ дитини, повідомляють на сайті Держприкордонслужби України.

Дозвіл на виїзд з тимчасово окупованої території громадянам України, які не досягли 16-річного віку, буде надаватися за наявності документів, за якими вони виїхали з материкової частини України, пояснили прикордонники.

Нововведення пов’язане з практичним виконанням Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!