Від тепла до похолодання. Прогноз погоди у Львові на тиждень

5680 0
Впродовж тижня у Львові не очікується опадів, а температура повітря вдень сягатиме +24, проте на вихідних буде похолодання.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

У понеділок, 17 вересня, у Львові очікується хмарна з поясненнями погода, майже безвітряна. Температура повітря вдень становитиме 18-20 градусів вище нуля, а увечері опуститься до +14. Без опадів.

У вівторок, 18 вересня, зранку буде більш хмарно, а в обідню пору вийде сонце та здійметься легкий південно-західний вітер. Температура повітря вночі становитиме 10-13 градусів тепла, а вдень — від 20 до 23 градусів вище нуля.

У середу, 19 вересня, очікується безхмарна та сонячна погода. Температура повітря вночі коливатиметься близько +12-14 градусів, а вдень сягатиме 24 градусів тепла. Вітер південно-західний, 1-2 м/с.

У четвер, 20 вересня, у Львові буде хмарно з проясненнями, майже без вітру. Температура повітря вночі становитиме +12-15 градусів, а вдень сягатиме 24 градусів тепла.

У п'ятницю, 21 вересня, зранку буде хмарно, але після обіду хмари розійдуться. Температура повітря вночі становитиме 14 градусів вище нуля, а вдень — від 15 до 24 градусів тепла.

У суботу, 22 вересня, очікується похолодання. Перша половина дня буде ясною, після обіду на небі з'являться хмари, а увечері буде дрібний дощ. Максимальна температура вночі та вдень майже не відрізнятиметься — 14-15 градусів тепла. Вітер впродовж дня змінюватиме свій напрямок — з південного на північно-західний, його швидкість — 3-4,5 м/с.

У неділю, 23 вересня, стане ще холодніше. Протягом дня триматиметься хмарна погода. Уночі стовпчик термометра підніметься до +9, а вдень — лише до +11 градусів. Вітер північний, 2,5-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!