Від центру Львова до Погулянки курсує тимчасовий автобус. Графік руху

2134 0
Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, зважаючи на закриття на ремонт частини вулиці Мечникова, для забезпечення доїзду пасажирів мікрорайону Погулянка до центральної частини міста, відкрито тимчасовий автобусний маршрут №7а зі сполученням вул. Вахнянина – пл. Соборна.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

«Маршрут, на якому курсує 1 автобус,  працює з 14 грудня. Час роботи маршруту – з 7:00 год. до 21:00 год. Інтервал руху – до 40 хв», – зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Читайте також: У Львові перекрили вул. Мечникова: трамваї змінюють маршрут. Схема

Тимчасовий автобусний маршрут працюватиме до відкриття після ремонту вулиці Мечникова та відновлення роботи тролейбусного маршруту №7.

Нагадаємо, 14 грудня на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!