Від заморозків уночі до +27 вдень. Якою буде погода у Львові з початком червня

1375 0
1 червня буде по-літньому приємним та теплим.
Фото: val.ua

Фото: val.ua

У наближчі дні на Львівщині синоптики прогнозують короткочасні дощі, мінливу хмарність, а подекуди й пориви вітру та заморозки вночі. Значно тепліше буде вже з 30 травня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського гідрометцентру Оксана Мазепа.

«Погоду на Львівщині 28 травня визначатиме тилова частина циклону над Фінляндією, менше спостерігатиметься мінлива хмарність, місцями буде невеликий короткочасний дощ, удень – можливі грози. Вітер західний 9-14 м/с, удень по всій території пориви 15-20 м/с», – каже вона. 

Читайте також: Це треба побачити. Львів'яни діляться фото з неймовірного заходу сонця

Водночас 29 травня вдень погоду визначатиме проходження циклону з південного заходу та атмосферних фронтів від нього, спостерігатимуться короткочасні дощі помірного характеру. Така ж ситуація буде і вночі 30 травня, а вдень – невеликі опади. Вітер переважно південних напрямків. Температура вночі 29 травня становитиме 2-7 градусів тепла, місцями на поверхні грунту можливі заморозки до 0-2 градуси. 

Натомість 30 травня буде значно тепліше: уночі буде 7-12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 20 градусів. 31 травня прознозують мінливу хмарність без істотних опадів, вітер – східний 5-10 м/с. 31 травня вночі буде 5-10 градусів тепла, вдень 19-24 градуси. 1 червня, за словами синоптикині, буде по-літньому приємним та теплим: 8-13 уночі та 22-27 градусів удень. 

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!