Від завтра частина проспекту Свободи буде перекрита

1006 1
У зв`язку з початком ремонтних робіт від вівторка, 20 серпня, частина проспекту Свободи буде перекрита для руху транспорту, - повідомляють в управлінні капітального будівництва ЛМР.

Перший етап реконструкції проспекту Свободи обійматиме ділянку від вул. Городоцької до вул. А. Гнатюка по непарній стороні
проспекту.
«Цього року ми плануємо капітально відремонтувати проспект Свободи. На проспекті буде укладена бруківка, яка є під асфальтом, викладена гранітною плиткою велодоріжка, відремонтовані тротуари. А також необхідно буде перепідключити водопровідну мережу», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.
«Зараз ще важко визначити терміни, бо роботи ще не розпочались, але ремонтувати проспект ми будемо в 4 етапи, перекриваючи окремо парну та непарну сторони», - додав Ігор Фалюта.

20 Вересня, 2011 01:59
Гарік Простіше було б закрити Львів повністю, увесь центр розселити в наметах за містом. Ніхто не заважав би ремонту.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!