Від завтра через реконструкцію вулиці Шевченка два автобуси змінять маршрут

2301 0
Реконструкцію третьої частини вулиці Шевченка виконуватиме компанія «Онур Конструкціон» за майже за 186,6 млн. грн.
Фото: АТП №1

Фото: АТП №1

Завтра, 1 червня, розпочнеться третій етап реконструкції вул. Шевченка, на відрізку від вул. Залізнична до вул. Єрошенка. Ділянку вулиці перекриють для руху транспорту, тож міські автобусні маршрути №17 і №61 курсуватимуть за зміненими маршрутами, повідомили у міськраді.

Читайте також: Третю частину вулиці Шевченка у Львові відремонтують за майже 200 млн гривень

Автобус № 17, який курсує із вул. Рудненської до вул. Миколайчука, здійснюватиме об’їзд такими вулицями:

  • у напрямку руху з мікрорайону «Левандівка»:

вул. Левандівська – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Залізнична – вул. Ясна - вул. Комарова – вул. Сорохтея – вул. Бортнянського – вул. Юнаківа – вул. Шевченка – далі за маршрутом;

  • у зворотному напрямку:

вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Сорохтея – вул. Комарова – вул. Ясна – вул. Залізнична – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Шевченка – вул. Левандівська – далі за маршрутом.

Автобус № 61, який курсує із с. Підрясне до с. Підбірці, здійснюватиме об’їзд такими вулицями:

  • у напрямку руху з мікрорайону Рясне:

вул. Шевченка – вул. Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – пр. В. Чорновола – пл. Різні – далі за маршрутом;

  • у зворотному напрямку:

пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця - вул. Ковча – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Також у мерії планують четвертий етап реконструкції вул. Шевченка – від вул. Левандівської до вул. Ковча. Тоді передбачать влаштування пересадкового вузла для приміських автомобілів.

Читайте також: Автостанцію від Янівського кладовища перенесуть на новозбудоване квазікільце

Нагадаємо, реконструкцію третьої частини вулиці Шевченка, а саме ділянку від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, виконуватиме компанія «Онур Конструкціон». Понад кілометр вулиці відремонтують за майже за 186,6 млн. грн.

На вулиці буде три смуги руху, громадський транспорт курсуватиме виділеною смугою. Чотири смуги буде на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Залізничної, там громадський транспорт курсуватиме виділеними смугами у двох напрямках. Уздовж усієї вулиці Шевченка будуть велодоріжки, також передбачені слоти для паркування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!