До обласного центру служби крові у Львові донорів перевозитимуть безкоштовно

1832 0
Щоби донори не користувалися громадським транспортом, їм надаватимуть послуги з перевезення туди і назад на таксі.
Фото: blogemia.com

Фото: blogemia.com

Від завтра, 26 березня, у Львові починає працювати новий сервіс для тих, хто хоче здати кров. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Кожного, хто хоче здати кров, ми завеземо в Центр крові на Пекарську і назад безкоштовно на таксі. Таку послугу ми маємо завдяки друзям із протестантської церкви», – йдеться в повідомленні.

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у диспетчерській Центру, через карантин донори перестали приїжджати, однак залишаються люди, які мають нагальну потребу у переливанні крові. Зменшується банк крові у Львові загалом. Щоби донори не користувалися громадським транспортом, їм надаватимуть послуги з перевезення туди і назад.

Додамо, що перед здачею крові радять з’ясувати на сайті Львівського обласного центру служби крові, чи ви підходите як донор. Приймаючи рішення про те, чи бути донором, чи ні, слід памятати про особисту безпеку та безпеку оточуючих.

Ознайомитися із вимогами можна за посиланням «Як стати донором». Також можна звернутись за консультацією у координаційний центр: 067 208 03 03 (з 08:00 по 20:00 , без вихідних). Центр приймає донорів з понеділка до п'ятниці, з 08:30 по 13:00, однак рекомендують корегувати та планувати здачу крові на сайті, щоб уникнути скупчення людей.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!