Приміські автобуси змінять кінцеву зупинку у Львові

6390 3
1-го жовтня, згідно рішення Львівської міської ради, усі приміські напрямки, які раніше курсували до Приміського вокзалу, змінять кінцеву зупинку.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

Відтак, маршрути №140 (Львів – Городок) та № 141 (Львів – Пустомити) зупинятимуться на автостанції №3 (вул. Петлюри, 11). Про це повідомили у компанії «Фіакр-Львів», яка обслуговує ці маршрути.

Читайте також: У Львові тролейбус №9 курсуватиме до нового аеропорту

Рішення про зміну приміських маршрутів прийняли для того, щоб оптимізувати рух міського транспорту. «Щоб пасажири звикли до зміни маршруту, вже зараз наші автобуси на шляху до Приміського вокзалу заїжджають на автостанцію №3», –  додали на підприємстві.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
6 Жовтня, 2016 13:13
Вася вартість проїзду маршрутки не зменшили козли! а відстань врізали, тепер маю додаткові витрати. А жирним мордам у владі насрати вони о Народі Думають! Як собі купити опухший Мерседес, або своїй бесмосглій Овці відкрити на тій площадці Бутік з шматами.
6 Жовтня, 2016 13:11
Вася Які заботливі) просто Жирдосу Чинушці приглянулась площадка під Стоянку або Бізнес ! = вот і викінули транспорт уроди! Доїзд став через *Опу ну - бабла і часу треба тепер тратити більше, а транспорт по кількість так само їздить. Все для людей))) правда для тих дармоєдів що у власті.
1 Жовтня, 2016 01:03
Аліса Це жах, перенести кінцеву зупинку чортзна куди! Якщо студенти раніше, теоретично, могли дійти пішки до корпусів Політеху чи ЛНУ, або сісти на трамвай до Пасічної, то тепер двічі на тиждень величезний натовп з сумками атакуватиме міські маршрутки. До гуртожитків добиратися тепер потрібно з пересадками, кружляючи містом. Не кажу вже про щоденні добирання на роботу... Цікаво, яким місцем міська влада оцінювала можливість міського сполучення витримати додатковий пасажиропотік з АС 3 у інші частини міста? Байдуже, що і до цього клятого нововведення маршрутки і так ідуть в цей район вщерть заповненими.
Поступово створюються умови для того, щоб ускладнити людям пересування із сіл до міста. Що далі - введуть ліміт на відвідування міста? Може, взагалі по прописці пропускати, щоб "селюки" не сміли пхатися, га?
Горіть у пеклі, реформатори!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!