Від завтра підприємці платитимуть єдиний внесок по-іншому. Деталі

6488 1
З 15 вересня 2015 року вступають в дію небюджетні рахунки 3719, відкриті на імʼя органів Державної фіскальної служби України для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій.

Читайте також: Все, що треба знати про зміну податків. 16 тез

Відповідні зміни набирають чинності у зв’язку з утворенням нових органів ДФС шляхом проведення реорганізації територіальних органів Міндоходів та їх приєднання до відповідних територіальних органів ДФС, – повідомляє Державна фіскальна служба України.

Детальніше ознайомитися з небюджетними рахунками можна на сайті Головного управління ДФС у Львівській області: www.lv.sfs.gov.ua.

Читайте також: В Україні ліквідують податкову міліцію. Що створять натомість?

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
14 Вересня, 2015 20:26
Ігор Дуже "змістовна" публікація. І лінк мало того що на цілий сайт, а не матеріал що має якесь відношення до цього тексту, то ще й не працює (зайве [***]). Молодці, шо..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!