Від завтра курсуватиме ще один швидкісний потяг через Львів

6029 0
Із 12 вересня розпочне курсувати новий швидкісний потяг №113/114 Харків – Мукачеве.
фото: intercity.uz.gov.ua

фото: intercity.uz.gov.ua

Потяг відправлятиметься через день: із Харкова по парних, із Мукачевого по непарних датах, інформує прес-центр Південної залізниці. У перший рейс він вирушить із Харкова 12 вересня о 19:05 і прибуде в Мукачеве наступного дня о 12:41. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з 13 вересня о 13.55 і прибуватиме до Харкова о 7.15 наступного ранку.

Читайте також: Коли у потягах Інтерсіті з'явиться швидкісний інтернет?

Поїзд здійснюватиме зупинки на станціях Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява.

У складі поїзда – купейні та вагони класу люкс. Попередній продаж квитків на поїзд №113/114 Харків – Мукачеве відкрито. Наразі пасажирам запропоновано майже 13 тис. місць в обох напрямках.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!