Від завтра лікарня швидкої допомоги буде приймати пацієнтів з Covid-19

7005 0
Минулого тижня на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС розгялнули лист щодо розширення кількості госпітальних баз.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

у Львові запрацює ще одна госпітальна база для прийому пацієнтів з Covid-19 або ж підозрою. Нею стане Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

виділили 300 місць для таких пацієнтів.

238, з них є 209 позитивних. За статистикою, це 17%, що менше, ніж за попередні дні. Ще в холодильнику лабораторного центру маємо 1150 проб», – каже вона.

Читайте також: В Україні починають випробовувати вітчизняні ліки від Covid-19

дві госпітальні бази – 1-ша і 8-ма лікарні. У 8-ій лікарні перебуває 82 пацієнти (за добу поступило 10 людей), а в 1-ій лікарні – 77 пацієнтів (з них за добу поступило 10 осіб). Ці дві лікарні розділили, з яких районів міста вони приймають хворих.

», – розповідає вона.

розгялнули лист щодо розширення кількості госпітальних баз, відтак збільшили кількість лікарень, які будуть приймати хворих з Covid-19. Новими госпітальними базами стануть лікарня швидкої медичної допомоги, 4-та лікарня і 5-та лікарня.

Читайте також: Україна отримала експериментальний препарат для лікування на COVID-19

», — додає Галина Слічна.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в Україні починають розгортати лікарні другої хвилі для того, аби приймати хворих на коронавірус. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!