Від завтра львівські учні платитимуть за проїзд у маршрутках

2410 0
Під час літніх канікул учні оплачують за проїзд у маршрутках у повному обсязі.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

Починаючи від завтра, 17 червня, і до кінця літніх канікул проїзд учнів у міських автобусах буде платний. Про це повідомляє Гаряча лінія Львова.

Зазначають, що під час літніх канікул учні оплачують за проїзд в повному обсязі.

Читайте також: У Львові відновлюють дитячу залізницю. Розклад, ціни, стан вагонів

«Згідно з ухвалою «Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.04.2018 № 3289 «Про встановлення пільгової вартості проїзду для дітей (учнів) шкільного віку», учні мають право на безкоштовний проїзд в автобусах протягом навчального року, крім літніх канікул», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення, яким підвищив вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. Ціна однакова як для автотранспорту, так і для електротранспорту. Але квиток в електротранспорті коштує 10 грн у водія, 9 гривень у кіоску і 8 грн 50 копійок – вартість при купівлі квитка через електронні сервіси. Вартість разового квитка на проїзд у електротранспорті для студентів становить 5 гривень, якщо купувати квиток у водія. Вартість при купівлі квитка через електронні сервіси для студентів 4 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!