Політична реклама

Від завтра львів’ян не зможуть подавати заявки на реставрацію вікон

1281 0
У зв'язку з нестачею майстрів, від завтра, 15 квітня, буде призупинено прийом заявок від мешканців на реставрацію історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста у межах проекту ЛМР та GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова».

Про Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«Вже три роки поспіль існує програма співфінансування реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста, яка ініційована проектом Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» та успішно реалізується спільно з Львівською міською радою. Загалом за цей час було відреставровано місцевими майстрами 482 вікон та вхідних дверей.

Незважаючи на постійні намагання збільшити кількість столярів-реставраторів, проводячи численні тренінги в реставраційній сфері, нам і надалі бракує місцевих майстрів для того, щоб в короткий термін практично реалізувати роботи на тій великій кількості вже зареєстрованих запитів.

З огляду на це, з 15 квітня ми призупиняємо реєстрацію нових запитів по цій програмі.

Як тільки нам вдасться залучити шляхом проведення тренінгів нові кваліфіковані столярні фірми, реєстрацію запитів на програму реставрації вікон та вхідних дверей буде відновлено, про що і буде попередньо офіційно повідомлено», - зазначили у GIZ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!