Від завтра львів’ян просять не відвідувати кілька парків

3207 1
Управління екології та благоустрою ЛМР закликає мешканців Львова утриматись від відвідування парків ім. Папи Римського Івана-Павла ІІ, Погулянки, «Залізна Вода», «Майорівка» та «Високий Замок» упродовж кількох днів, у зв’язку з проведенням акарацидної обробки, з метою мінімізації укусів кліщів. Завтра стартує обробка в парку «Високий Замок» і поступово рухатиметься до інших. Про дату завершення обробки буде повідомлено пізніше.
фото: ditky.com.ua, kyiv.ridna.ua, citycoupon

фото: ditky.com.ua, kyiv.ridna.ua, citycoupon

Як інформує прес-служба міськради, ЛКП «Зелений Львів» продовжує проведення заходів, спрямованих на усунення ймовірності укусів кліщів на найбільш відвідуваних територіях міських парків, а саме: проводять роботи зі скошування травостою, особливо вздовж доріжок, дератизацію, вивозять повалені та видаляють фаутні дерева й пеньки, а також проводить інформування мешканців про необхідність дотримання індивідуальних заходів захисту.

Нагадаємо, за інформацією державної установи «Львівський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України», за період 18 березня – 20 травня 2015 року в лікувально-профілактичні заклади міста за медичною допомогою звернулись 150 мешканців Львова, у зв’язку з укусами кліщів. З них 89 зазнали укусів на території Львова, а саме:

- у зоні зелених насаджень прибудинкових територій – 18 випадків,

- у парку ім. Папи Римського Івана-Павла ІІ – 18 випадків,

- у парку Погулянка – 9 випадків,

- у парку «Залізна Вода» – 7випадків,

- у зеленій зоні «Майорівка» – 6 випадків,

- у парку «Високий Замок» – 4 випадки.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
9 Червня, 2015 12:18
Olka додаюся до статистики:
Ботанічний сад на Черемшини - 31 травня
і схоже, хороба Лайма таки є...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!