Політична реклама

Від завтра львів’яни зможуть записуватися до лав Народної гвардії

1460 0
Завтра, 15 березня, о 9 год. у всіх районах Львівської області розпочнеться реєстрація всіх охочих до лав Народної гвардії.

Про це сьогодні, 14 березня, на прес-конференції заявив керівник штабу Народної гвардії на Львівщини Володимир Шишков, повідомляє Galnet.

За його словами, відповідальність за реєстрацію покладена на голів районних Народних Рад. Сама ж реєстрація відбуватиметься у приміщеннях районних рад Львівщини.

Крім того, за словами заступника керівника штабу Народної гвардії Львівщини Ігоря Шепи, на Львівщині є декілька районів, які чинять опір Народній гвардії і не визнають цього самоорганізованого загону. У зв’язку з цим Ігор Шепа закликає всіх охочих наполегливо вимагати реєстрації у лави гвардії.

У Льовові прийматимуть добровольців у Народну гвардію завтра о 9 год. на вулиці Городоцькій, 40.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!