Від завтра на частині вулиці Стрийської обмежать рух транспорту. Як об’їхати

903 0
На час ремонтних робіт знову призупинять курсування тролейбуса №25.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Від завтрашнього ранку, 6 вересня з 08.00 год., рух транспорту на частині вул. Стрийської знову обмежать, повідомляє департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Зокрема, рух на Стрийській обмежать від будинку №31 до вул. Героїв Майдану (непарна сторона).

Читайте також: Через перекриття дороги на вулиці Стрийській виникли затори

На час ремонтних робіт призупинять курсування тролейбуса №25. Натомість ЛК АТП-1 збільшить кількість автобусів на маршруті №3а. Усі інші маршрути громадського транспорту, які курсують по вул. Стрийська, їздитимуть без змін.

Як зазначили у Галицькій райадміністрації, перекриття цього відрізку дороги попередньо планувалось з 1 по 3 вересня. ТзОВ «Онур» мало проводити ремонт дорожнього полотна шляхом влаштування тонкошарового покриття. Проте, через погодні умови, ремонтні роботи не проводилися і дорога була відкрита для проїзду. Але вже завтра «Онур» відновить заплановані роботи.

Роботи планують завершити до кінця дня 7 вересня. Відтак тролейбус №25 відновить роботу з 8 вересня.

Читайте також: Частину вулиці Стрийської тимчасово перекрили для руху. Схема об’їзду

Нагадаємо, що з 1 вересня у Львові мали обмежити рух транспорту на частині вул. Стрийської. Через часткове перекриття не курсував тролейбус №25. Обмеження у русі на цьому відрізку мали вводити через ремонт дорожнього полотна шляхом влаштування тонкошарового покриття, яке здійснюватиме ТзОВ «Онур».

Додамо, що керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів повідомив про збільшення кількості автобусів на міських маршрутах громадського транспорту на 20 одиниць. Як він додав у коментарі Tvoemisto.tv, йдеться про додаткові 1-2 одиниці транспорту майже на кожен маршрут на комунальному АТП-1. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!