Від завтра на Львівщині діятиме оновлений графік погодинних вимкнень електроенергії

23801 0
Графік оновили, зважаючи на звернення споживачів, ситуацію в енергосистемі та для покращення логістики перемикань на підстанціях.
фото depositphotos.com

фото depositphotos.com

На цей час на Львівщині діють аварійні відключення, спричинені черговим обстрілом енергосистеми. У разі стабілізації ситуації з 25 листопада можливе введення графіку погодинних відключень, який діятиме в оновленому форматі. 

Джерело: Львівобленерго

Графік оновили, зважаючи на звернення споживачів, ситуацію в енергосистемі та для покращення логістики перемикань на підстанціях. Тривалість орієнтовної відсутності світла у графіку не змінилась – чотири години двічі на добу, але змінились терміни виключення та включення на одну годину. Наприклад, якщо раніше період вимкнень був з 4 до 8 години ранку, то тепер з 5 до 9 години.

Повний оновлений цілодобовий графік погодинних відключень:

  • із 1 по 5 год.;
  • із 5 по 9 год.;
  • із 9 по 13 год.;
  • із 13 по 17 год.;
  • із 17 по 21 год.;
  • із 21 по 1 год.

 

Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».

Нагадаємо, що масований обстріл інфраструктури України 23 листопада призвів до повного знеживлення більшої частини областей країни. Унаслідок ракетних ударів російські окупаційні війська влучили по 16 об'єктах. 24 листопада за розпорядженням «Укренерго» 75% споживачів Львівської області аварійно знеструмлені.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!