Від завтра по Хуторівці поїде тролейбус

4258 0
Сьогодні вночі тролейбусну мережу тестуватимуть.
Фото: Електронні бібліотеки

Фото: Електронні бібліотеки

Від завтра по вулиці Хуторівка розпочне курсувати тролейбус № 23, а сьогодні вночі тролейбусну мережу тестуватимуть. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Сьогодні вночі будемо тестувати мережу на вул. Хуторівка. А завтра з 06.20 год по вул. Хуторівка поїдуть тролейбуси з вул. Ряшівської», – каже заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Наразі це буде маршрут № 23, який не заїжджатиме на Автовокзал. Працюватиме 8 машин, інтервал руху – 7 хв. Якщо їх буде замало, то у листопаді збільшать кількість тролейбусів на маршрутів.

Читайте також: Які вулиці закриті для проїзду у Львові. Перелік

Капітальний ремонт вулиці Хуторівка проводила підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Вартість ремонту вулиці – 125 млн грн.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже писало, що тролейбус через Хуторівку поїде вже цього тижня і яким буде його маршрут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!