Від завтра студенти Львівської політехніки навчатимуться за змішаною формою

2881 0
У Франковому виші наразі навчання проходить у звичному режимі.
Фото: Вголос

Фото: Вголос

Через збільшення захворюваності на Covid-19 студенти Національного університету «Львівська політехніка» від завтра, 22 вересня, навчатимуться за змішаною формою. Щодо студентів Львівського національного університету ім. І. Франка, то вони поки що навчаються очно. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбах університету.

Читайте також: Очно, дистанційно чи на вимушені канікули. Як працюватимуть школи Львова з четверга

Як зазначили у Львівській політехніці, на сьогодні через захворюваність на Covid-19 на самоізоляцію відправили 80 груп.

«Із тисячі груп 80-ть знаходяться зараз на самоізоляції. Ще дві групи цього тижня вже повернулися із самоізоляції, адже на заочну форму перейшли ще два тижні тому. Але якщо в групі є хоча б один хворий, то все навчання – і лекційне, і практичне – буде в онлайн-форматі», – прокоментували у виші.

Відтак, починаючи від завтра лекції на потоці, де є більше ніж одна група, відбуватимуться онлайн, а ось практичні, лабораторні та семінарські заняття проводитимуть наживо.

У Франковому університеті зазначили, що наразі навчання проходить у звичному режимі.

«Зараз студенти працюють очно. Оскільки з четверга Україна та Львівщина переходить у «жовту» зону карантину, цілком ймовірно, що до кінця тижня визначимо як працюватиме виш надалі. Ми готові і до дистанційного, і до змішаного навчання», – пояснили у виші.

Нагадаємо, з четверга, 23 вересня, Львівщина переходить у «жовту» зону карантину. Таке рішення прийняла Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Як навчатимуться у школах Львова та області наразі не відомо. Кількість вакцинованих педагогічних працівників у школах Львова становить 50%, в області відсоток вакцинованих ще менший – в межах 45-ти, з четверга очне навчання в нас зможуть продовжити лише приблизно 10% шкіл. Решта – можуть піти на дистанційне навчання або вимушені канікули. 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!