Від завтра у Львові тимчасово перекриють частину вулиці Сахарова. Схема об’їзду

2377 1
Трамвайні маршрути № 3, 4, 9 курсуватимуть без змін.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

Від завтра, 21 серпня, у Львові на чотири дні перекриють частину вулиці Сахарова, на ділянці від Нечуя-Левицького до Горбачевського. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Через дорожньо-ремонтні роботи відкрити вулицю для проїзду планують до 23:00 24 серпня. Трамвайні маршрути № 3, 4, 9 курсуватимуть без змін.

Натомість автобуси №9 та 45 об'їжджатимуть перекриту ділянку по вул. Горбачевського, Чупринки, Бандери і далі за звичним маршрутом. У напрямку з центру автобуси маршруту 9 курсуватимуть без змін. Автобуси маршруту 45 з центру об'їжджатимуть по вул. Нечуя-Левицького, Котляревського, Чупринки, Горбачевського.

Читайте також: Як у Львові прокладають дорогу до Голосківського кладовища. Відео

Об’їзд виконуватимуть відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

Додамо, деякі роботи розпочали вже сьогодні, через що вранці на вулиці Сахарова були значні затори.


Читайте також:
20 Серпня, 2019 17:30
666 ... а чому від завтра ? ... а от сьогодні я на "21"-ій там їхав ... щоб отим організаторам отого ремонту зажди отак "їхалося" ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!