У Львівському палаці мистецтв запрацює центр вакцинації від коронавірусу

1177 0
В обох пунктах працюватиме по одній мобільній бригаді.
фото: lvivposter.com

фото: lvivposter.com

Від завтра, 22 жовтня, у Львові запрацює ще два пункти вакцинації від Covid-19. Вони упродовж трьох днів працюватимуть у середній загальноосвітній школі № 95, що на Сихові, та у Палаці мистецтв, тож всі охочі зможуть провакцинуватись і там. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Пункти вакцинації у середній загальноосвітній школі № 95 (вул. Кавалерідзе, 15) та Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) діятимуть упродовж п’ятниці, суботи та неділі із 10.00 по 18.30. В обох пунктах працюватиме по одній мобільній бригаді.

Читайте також: У 13 школах Львова працюватимуть пункти вакцинації від Covid-19

Для пацієнтів у цих пунктах вакцинації будуть доступні вакцини: Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Аби вакцинуватись, можна попередньо записуватись, або ж просто приходити без запису.

Нагадаємо, у Львові функціонують стаціонарні пункти вакцинації упродовж робочих днів, та тимчасові пункти вакцинації – щоденно, включно й у вихідні. До нового пункту, що на Головному залізничному вокзалі, нині утворилася черга з охочих отримати щеплення від коронавірусу. Центр розпочав роботу 21 жовтня, його облаштували в приміщенні медпункту. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!