Від завтра у Львові запрацюють всі дисплеї на двох трамвайних маршрутах

1934 0
У Львові компанія «Сварко Трафік Системс ГмбХ» вже встановила 28 світлофорів і облаштувала один пішохідний перехід, який регулюється світлофорною сигналізацією. На цих об’єктах також вже встановлено 20 відеодетекторів, які під’єднанні до Центрального диспетчерського пункту та 24 інформаційні дисплеї для пасажирів трамвайних маршрутів №2 та №6.
Фото: big.lviv.ua

Фото: big.lviv.ua

Як розповів начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, зараз йде випробування інтегрованих баз даних для подачі інформації на дисплеї. Вже завтра компанія «Сварко» почне подавати необхідні дані на інформаційні дисплеї. Також будуть залучені GPS-термінали для водіїв, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Крім того, за словами чиновника, відповідно до проекту, вже змонтовано 29 світлофорних об’єктів: «Зараз ми розглядаємо питання щодо заміни на «розумні» два світлофорні об’єкти на пр. Свободи – вул. Гнатюка, вул. Левицького та вул. Князя Романа», – розповів Мирослав Туркевич.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!