Із 1 вересня у Львові збільшать кількість автобусів на міських маршрутах

1466 0
Кількість автобусів на міських маршрутах додаватимуть поетапно упродовж місяця.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від завтра, 1 вересня, у Львові буде більше автобусів на міських маршрутах громадського транспорту. Зокрема, упродовж місяця планують додати близько 20 одиниць на комунальному АТП-1. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Із 1 вересня почнемо збільшувати випуск транспорту поетапно. Передбачаємо, що на комунальному АТП-1 буде більше транспорту на близько 20 одиниць, їх додаватимуть упродовж місяця. Також приватні перевізники зобов’язалися збільшити свої випуски аналогічно до тих, які були у довоєнний час. Це також близько 20 одиниць», – сказав він.

Читайте також: Штрафи за невиїзд, економія пального. Що зараз із громадським транспортом Львова та чи має місто план

Щодо роботи електротраснпорту, зі слів Олеськіва, у вересні його не побільшає, оскільки триває ремонт на деяких вулицях міста. Однак після цього, зокрема на вул. Бандери, кількість трамваїв на маршрутах також буде більшою.

Він нагадав, що учні мають право безкоштовного проїзду в усьому громадському транспорті Львова упродовж навчального року. Для студентів діє пільговий проїзд у електротранспорті у розмірі 50% від загальної вартості.

Нагадаємо, раніше Орест Олеськів у коментарі Tvoemisto.tv повідомляв, що у Львові з вересня очікують збільшення пасажиропотоку, тож це потребуватиме більшої інтенсивності роботи громадського транспорту. Детальніше про те, коли можна «впіймати» останню маршрутку у Львові, що змінилося у громадських перевезеннях від початку повномасштабного вторгнення та чи вдається місту під час воєнного стану проводити закупівлі нових транспортних засобів, читайте в його інтервʼю для Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!