Від завтра в Личаківському районі будуть перебої з водопостачанням

1836 0
Через заміну аварійної ділянки водопроводу у Винниках, водопостачання частині мешканців Личаківського району буде відбуватися з перебоями, Про це повідомляють на сайті ЛМКП «Львівводоканал»
фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

У середу, 9 грудня,  з 7:00 год 9 грудня до 7:00 год 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину м. Винники.

За словами головного інженера ЛМКП «Львівводоканал Анатолія Шимоняка, відбулась заміна аварійної ділянки водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того щоб цей трубопровід підключити доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін.

Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями  Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, А.Рудакі, Дж.Ваштнгтона, Шафарика, Довга, буде здійснюватися за наступним графіком 9 грудня з 6 до 9 год, з 18 до 21 год; 10 грудня з 6 до 9 год, з 18 год планується відновлення водопостачання у повному обсязі.

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!