Від завтра вул. Сихівську частково перекриють для руху транспорту. Деталі

1951 0
11 та 12 вересня на вул. Сихівській проводитимуть роботи із заміни водопровідних переходів вузькою смугою через проїжджу частину. Відтак, буде здійснено часткове перекриття руху транспорту.
Фото: ukrmap.biz, city-adm.lviv.ua, korupciya.com

Фото: ukrmap.biz, city-adm.lviv.ua, korupciya.com

Зокрема, завтра вул. Сихівську перекриватимуть біля будинку №17, а післязавтра – біля будинку №7, що коло перехрестя з вул. Кавалерідзе. Об’їзд здійснюватиметься згідно з погодженими схемами, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: 7 вулиць, які перекриті цього тижня у Львові. Уточнено

Нагадає, роботи з реконструкції вул. Сихівської – на ділянці від просп. Червоної Калини до вул. Зеленої – розпочались 1 вересня. Орієнтовний термін завершення робіт – 10 жовтня. Виконавець – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Вартість будівельних робіт складатиме 23 млн. 369 тис. 999 грн.

 

 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!