Від завтра вулицю Личаківську закриють на ремонт. Як об’їхати

5580 0
У зв’язку з капітальним ремонтом дороги до 25-го березня 2017 року рух для транспорту на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова перекриють.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Роботи, які триватимуть вісім місяців, виконує ТзОВ «Онур», – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, ремонтні роботи на вул. Личаківській розпочнуться не з п’ятниці, а з суботи, 25-го березня. На час ремонтних робіт буде перекрито дорогу для руху транспорту.

Орієнтовна вартість робіт становить 6 мільйонів євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та ремонт усіх комунікацій. 

Читайте також: На Львівщині ремонтують траси державного значення. Перелік 

Нагадаємо, громадський і приватний транспорт здійснюватиме об’їзд по вул. Некрасова. На час ремонту вулиці Личаківської на вул. Некрасова буде великий потік руху, тому паркування тут тимчасово заборонять

Як повідомив Олег Береза, це тимчасова схема. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечникова і пустити весь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Читайте також: У Львові стартує масштабна кампанія з ремонту доріг. Перелік вулиць

Ремонт дороги буде здійснюватися у три етапи. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова, щоб трамвай № 7 курсував за своїм маршрутом. Другий етап – роботи на ділянці до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

Нагадаємо, що через ремонт Личаківської громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутоми. Також після ремонту на перетині Личаківська-Пасічна хочуть облаштувати кільце та реорганізувати рух.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!