Політична реклама

Від завтра з пішохідної зони Львова евакуйовуватимуть авто

1453 0
Від завтра, 29 квітня, з 10.00 евакуатори забиратимуть автомобілі, припарковані у пішохідній зоні.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Авто евакуйовуватимуть оскільки з 26 квітня у Львові запрацювали боларди на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців. Відтак, в пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича, можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги.

Усі автомобілі, які будуть припарковані у пішохідній зоні, завтра з 10.00 год будуть евакуйовувати. Водіїв просять звернути увагу на те, що зупинка/стоянка транспортних засобів у пішохідній зоні заборонена.

Мешканці центральної частини міста зможуть заїжджати у пішохідну зону за спеціальними перепустками, виданими Галицькою районною адміністрацією – лише за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв, без права паркування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!