Відбувся ще один обмін. Україна повернула з полону 26 людей

7463 0
З полону повертаються 12 військові та 14 цивільних.
facebook.com/Сухопутні війська України

facebook.com/Сухопутні війська України

Сьогодні, 9 квітня, між Україною та росією відбувся третій обмін полоненими. Додому повернулися 26 людей – військових та цивільних. Про це повідомила віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук.

«За наказом президента Зеленського сьогодні відбувся третій обмін полоненими. Додому повертаються 12 наших військових, з яких одна жінка-офіцер. Також ми звільнили 14 цивільних, включаючи 9 жінок. Всього 26 наших людей», – написала вона у Facebook.

Читайте також: СБУ просить повідомляти про підозрілих осіб чи техніку біля стратегічних об'єктів

Нагадаємо, що перший повноцінний обмін військовополоненими відбувся 24 березня. В обмін на 10 захоплених у полон росіян повернули 10 українських військовослужбовців. Другий обмін полоненими відбувся 1 квітня. Тоді додому повернулися 86 військових, серед яких було 15 жінок.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!