Відео
Сторінка:123456789
  • 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня для вшанування традицій хлібопекарів у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбуватиметься «Свято хліба». Захід організовуватиме «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області».
  • Автосалони можуть зупинити продаж авто? Автосалони можуть зупинити продаж авто? Автосалони можуть припинити продавати автомобілі. Таку ситуацію цілком імовірно може створити дефіцит спеціальних документів, так званих довідок-рахунків, які видають тільки у Києві при МВС.
  • У пошті Gmail з У пошті Gmail з'явиться новий відеочат Сервіс Hangouts, який раніше працював тільки в соціальній мережі Google+, тепер буде доступний користувачам поштової служби Gmail. Про це повідомляє офіційний блог компанії Google.
  • Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub З 17 по 19 серпня у с. Родатичі на Львівщині відбудеться відбудеться черговий фестиваль «Захід». У програмі – виступи зірок української та закордонної альтернативної сцени, літературні виступи, мистецькі майстерні. Про це повідомляють організатори.
  • Працівників ДАІ таки можна записувати. ВІДЕО Працівників ДАІ таки можна записувати. ВІДЕО Співробітників ДАІ, під час виконання ними службових обов’язків, можна знімати завжди. Про це повідомив заступник начальника управління ДАІ Володимир Резніков в ефірі телеканалу ТВі.
  • На вихідних у Львові пройде Міжнародний фестиваль єврейської музики На вихідних у Львові пройде Міжнародний фестиваль єврейської музики 22 липня у центрі Львова відбуватиметься четвертий фестиваль єврейської культури LvivKlezFest 2012. У програмі фестивалю - Єврейський карнавал «Klezmer-шпіль», свято вулиці Староєврейської, ярмарок, гала-концерт за участю клезмерів з Австрії, Ізраїля, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, України, Франції, Швеції.
  • У Львові функціонує унікальний відкритий плавальний басейн У Львові функціонує унікальний відкритий плавальний басейн Вісім плавальних доріжок, постійна температура води влітку і взимку, заняття з плавання для дітей – усе це є в єдиному на Львівщині відкритому плавальному басейні, що функціонує цілий рік. 50-метровий басейн є одним з кращих відкритих басейнів в Україні і знаходиться на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту спорткомплексу СКА у Львові.
  • Дрес-код: етностиль Дрес-код: етностиль Етностиль - завжди цікаво і доречно!
  • Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Сьогодні, 25 травня, близько 15:45 новий швидкісний потяг Hyundai Rotem вперше прибув до Львова з пасажирами. Потяг пробув у дорозі п’ять годин. Як запевняє віце-прем’єр України Борис Колесніков, який прибув потягом з Києва разом із журналістами до Львова, цей час згодом можна буде скоротити до чотирьох годин 20-45 хвилин.
  • Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО У Баку, де цього року пройде пісенний конкурс "Євробачення", пройшли перші репетиції. Офіційний сайт конкурсу оприлюднив відеозаписи виступів учасників, зокрема і Гайтани.
  • Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Що носити цього літа, щоб виглядати модним? І як своїм кежуал-гардеробом привернути увагу протилежної статі? Цими та іншими порадами з глядачами програми «Дрес-код» поділилась львівський дизайнер Ольга Романова. Добірку найцікавіших рекомендацій дивіться нижче.
  • «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков Львів потребує капітального ремонту. Таку думку у коментарі до рубрики порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку» висловив переможець пісенного проекту «Голос країни. Нова історія» Павло Табаков.
  • Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові, неподалік від стадіону «Арена Львів», може постати виставково-конгресовий комплекс на 5000 людей. Зараз у місті тривають підготовчі роботи для реалізації цієї ідеї, - повідомив медіа-порталу «Твоє місто» співавтор проекту з робочою назвою «Lviv Expo Congess Hall» Ярослав Галицький.
  • У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук За більше ніж 10 років, що лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук живе у столиці, у Львові стало більше занедбаних будинків. Натоміть у місті побільшало туристів, а центр став веселішим. Такими думками про наше місто музикант поділився у новій рубриці порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку».
  • У Львові відбувся весняний діловий форум У Львові відбувся весняний діловий форум 26 квітня у Львові у конференц-залі стадіону «Арена Львів» відбувся Весняний діловий форум. На захід завітали близько 200 гостей: бізнесмени, міські голови, представники провідних банківських установ, міжнародних економічних організацій та установ, фінансових та інвестиційних компаній тощо. Про що говорили на форумі – дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня
Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче анонси подій, які відбудуться у Львові у ці вихідні з 28 квітня по 3 травня 2012 року.
  • У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фантастичний фільм "Месники", прем'єра якого в Україні відбудеться 3 травня, покажуть 26 квітня у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як можна цікаво та продуктивно провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче про цікавинки 21 та 22 квітня 2012 року.
  • У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю, 22 квітня, у ефірі півфіналу проекту “Голос країни-2” на телеканалі “1+1” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура. До кульмінаційного моменту популярного вокального проекту дійшло восьмеро конкурсантів.
  • Чоловічий діловий стиль: як підібрати костюм, як зав`язувати краватку та яким кольорам надавати перевагу Чоловічий діловий стиль: як підібрати костюм, як зав`язувати краватку та яким кольорам надавати перевагу За якими критеріями варто підбирати строгий костюм для чоловіків, яким кольорам у діловому одязі краще надавати перевагу чоловікам різних кольоротипів, посад, віку та фігур, а також усе про тонкощі носіння ділового гардеробу та особливості його впливу на співрозмовника - дивіться у третій програмі продакшн-студії "Твоє місто" "Дрес-код". Окрім того, у програмі - неординарні ідеї того, що можна зробити з діловим гардеробом, коли він вийшов з моди або набрид.
  • Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Як провести Великодні свята у Львові? "Твоє місто" порадить Вам, які заходи відвідати 14-17 квітня 2012 року.
  • В Україні стало менше корупції, - дослідження В Україні стало менше корупції, - дослідження Дослідження 2009 та 2011 років фіксують зниження загального рівня досвіду корупції в Україні. Так у 2011 році 60,1% респондентів заявили, що вони були втягнуті в корупційні стосунки з посадовцями протягом останніх 12 місяців, на відміну від 62,5% у 2009 році та 67% у 2007 році.
  • «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО 7 квітня у львівському Палаці спорту «Україна» відбувся концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель". Разом із вокалістом гурту "Океан Ельзи" виступили музиканти Дмитро Шуров, Петро Чернявський, Максим Малишев та Сергій Бабкін.
  • «Все одно це – найголовніше», - С. Вакарчук про «ОЕ» «Все одно це – найголовніше», - С. Вакарчук про «ОЕ» По закінченню гастролей з музичним проектом «Брюссель» Святослав Вакарчук продовжить роботу над музикою для гурту «Океан Ельзи». Це він відповів на запитання журналіста медіа-порталу «Твоє місто» перед початком першого концерту українського туру проекту «Брюссель» у Львові.
  • Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Пакет HD телебачення, що включає 8 каналів, коштуватиме львів`янам 40 грн щомісяця. Про це "Твоє місто" повідомили представники українського провайдера кабельного телебачення й Інтернету "ВОЛЯ".
  • Що відбувається на стадіоні «Арена Львів» поза лаштунками (ВІДЕО) Що відбувається на стадіоні «Арена Львів» поза лаштунками (ВІДЕО) Інформаційний центр «Україна-2012» пропонує новий ролик про життя «Арени Львів» напередодні Євро-2012. Відео відзнято на матчі ФК «Карпати» - ФК «Олександрія», що відбувся 25 березня 2012 року.
  • Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити За якими критеріями жінкам потрібно вибирати діловий одяг, які предмети з офісного стилю потрібно мати в гардеробі, щоб одягу не було багато, але він завжди і до усього пасував, а також, як підібрати діловий одяг до своєї фігури - усі ці поради та короткий майстер-клас від львівських дизайнерів Соломії Яцентюк та Мар`яни Василик дивіться у другій програмі "Дрес-код": діловий жіночий одяг.
  • У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука Роман львівського письменника Романа Іваничука «Манускрипт з вулиці Руської» отримав втілення у ресторації «Манускрипт на Руській». Інтер`єр приміщення, що розміщений у дворику на вул. Руській, 4, частково відтворює описи з книги, яка була написана 33 роки тому. Більше - дивіться нижче у сюжеті.
  • Як очистити водопровідну воду, щоб вона не шкодила організму Як очистити водопровідну воду, щоб вона не шкодила організму Як очистити водопровідну воду, щоб без шкоди організму пити її чи використовувати при приготуванні їжі? Це дізнавались журналісти програми "БудЕксперт", готуючи до виходу в ефір програму про фільтри для води. Про те, як правильно підібрати фільтри та скільки вони коштують, - дивіться у програмі "БудЕксперт".
  • Львів`янин Павло Табаков пройшов у наступний ефір "Голосу країни" Львів`янин Павло Табаков пройшов у наступний ефір "Голосу країни" У другому прямому ефірі телепроекту “Голос країни” (канал “1+1”) 25 березня 2012 року львівський співак Павло Табаков став лідером глядацького голосування та пройшов у наступний прямий ефір шоу.
  • У Львові триває Весняний будівельний форум У Львові триває Весняний будівельний форум У львівському палаці спорту "Україна" розпочався Весняний будівельний форум, що поєднуває в собі дві окремі виставки: XXV Міжнародну виставку "БудЕКСПО - 2012" та VII Спеціалізовану виставку "Вікна. Двері. Дах - 2012". Серед цікавинок, що потрапили на очі медіа-порталу «Твоє місто» - двері, що відкриваються самі та будинки, які можна побудувати за 2 тижні.
  • Юрій Винничук презентував у Львові переклад роману «Весняні ігри в осінніх садах» Юрій Винничук презентував у Львові переклад роману «Весняні ігри в осінніх садах» 21 березня у Львові український письменник Юрій Винничук на творчому вечірі, присвяченому своєму 60-річчю, представив російськомовну версію роману «Весняні ігри в осінніх садах». Раніше україномовний роман був перекладений на англійську, болгарську та польську мови.
  • Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть від 100 до 350 грн Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть від 100 до 350 грн Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть 100-300 грн у п`ятницю (30 березня), 150-350 у вихідні (31 березня, 1 квітня). Про це повідомили організатори Львівських тижнів моди.
  • Прем`єри "Твого міста" можна переглянути в Інтернеті Прем`єри "Твого міста" можна переглянути в Інтернеті Минулого тижня у Львові на телеканалі ZІK стартували дві нові телепрограми виробництва продакшн-студії "Твоє місто": програма про моду "Дрес-код" та про ліс і лісівництво "Лісовий сектор". Для тих, хто не зумів подивитись новинки на телеканалі, відео буде опубліковано на порталі tvoemisto.tv.
  • Сьогодні розпочинається телепрограма про ліс і лісівництво Сьогодні розпочинається телепрограма про ліс і лісівництво Сьогодні, 16 березня о 23.30 на телеканалі ZIK прем`єра: стартує програма "Лісовий сектор". З неї Ви дізнаєтесь про важливість лісового сектору для країни та її суспільства, соціальні, екологічі та економічні питання, пов’язані із лісовим сектором, а також про професію лісівника. Створення програми забезпечує продакшн-студія "Твоє місто".
  • У Львові назвали 10 найкращих бізнесменів області У Львові назвали 10 найкращих бізнесменів області Минулого тижня організатори конкурсу «ТОП-10. Власний бізнес» оголосили імена десяти найкращих бізнесменів Львівщини. Серед переможців – працівники зі сфери туристичного бізнесу, консалтингу, ораторського мистецтва тощо.
  • Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Спеціально для автомобілістів Яндекс випустив безкоштовну мобільну програму Навігатор. У ній є все, що потрібно людині за кермом: актуальні карти, маршрутизація з урахуванням заторів та ведення маршрутом. Програма готова супроводжувати водія в будь-яких поїздках Україною та Росією, - інформує PR-відділ компанії "Яндекс.Україна".
  • У Львові стартувала телепрограма про бізнес У Львові стартувала телепрограма про бізнес 11 березня у Львові стартувала телепрограма "Власний бізнес", в якій експерти розповідають, як розпочати успішний бізнес у різних галузях.
  • Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс У суботу, 10 березня вдень інтернет-портал Твоє місто радить Вам побувати на спортивній акції "Будь сильним" у Палаці спорту "Україна", а ввечері завітати у Перший український театр для дітей та юнацтва на музичну комедію "За двома зайцями", ще пізніше того ж вечора на прихильників гурту "Мері" чекають у Хмільному домі Роберта Домса. У неділю радимо не пропустити "Ралі Пань 2012" та пригодницький фантастичний фільм "Джон Картер" у Планеті Кіно IMAX.
  • У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» Цієї неділі, 11 березня, на телеканалі «ZIK» стартує нова програма про моду «Дрес-код», створення якої забезпечує продакшн-студія «Твоє місто». У програмі розповідатимуть правила дрес-коду на тих чи інших заходах, а оскільки найближчою світською подією у Львові буде Lviv Fashion Week осінь-зима 2012, цієї неділі дивіться правила дрес-коду на тижні моди.
  • У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 З нагоди 100 днів до початку ЄВРО-2012 ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" провела відео меппінг - проекцію 10-хвилинного ролика на один із будинків пл. Ринок.
  • Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео 1 березня, менше ніж за 100 днів до початку Євро-2012, на сайті youtube опублікували відео, як львівські комунальники після дощу роблять "ямковий" ремонт доріг. Далі - без коментарів.
  • На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка У суботу та неділю, 3 та 4 березня, у Львівському палаці мистецтв триватиме VІ спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО". Ювеліри з України та Росії привезли до Львова десятки виробів і продають більшість з них за цінами виробника.
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року У першу суботу березня "Твоє місто" радить вам відвідати вечір акустичної музики. У неділю, 4 березня, завітати у, кінотеатр О.Довженка на першу чвертьфінальну гру Галицької ліги КВН. Для театралів вихідні відзначаться чотирма виставами у Першому українському театрі для дітей та юнацтва та театрі Воскресіння.
  • Львів`янам радять запасати воду у поліпропіленових баках Львів`янам радять запасати воду у поліпропіленових баках Мешканцям Львова, де інколи через аварії житлові будинки залишаються без води, радять зберігати воду у поліпропіленових баках. Вони дозволяють зберігати від 100 до 30 000 літрів води, є легшими за металеві та монтуються на будь-якій висоті та у будь-яких приміщеннях.
  • Біля Львова відкрили мовну школу для дітей віком від двох років Біля Львова відкрили мовну школу для дітей віком від двох років Поблизу Львова, в селищі міського типу Оброшино, відкрили міжнародну мовну школу, в якій можуть займатись діти віком від 2 до 16 років. Групи в закладі поділено на три вікові категорії – з 2 до 4, з 5 до 9 та з 10 до 16 років. В кожній з них займається до 8 дітей.
  • У Львові відбулось нагородження переможців фотоконкурсу до Дня закоханих У Львові відбулось нагородження переможців фотоконкурсу до Дня закоханих У день Святого Валентина, 14 лютого, «Твоє місто» нагородило переможців фотоконкурсу до Дня закоханих. Пари, які посіли 2 і 3 місце, на нагородження прийти не змогли. Головний подарунок конкурсу (грошовий сертифікат на 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси) отримала сім`я Габів за фото у весільному одязі.
  • Завтра у Львові прощатимуться з колядою. Онлайн-трансляція свята розпочнеться о 16.00. ОНОВЛЕНО Завтра у Львові прощатимуться з колядою. Онлайн-трансляція свята розпочнеться о 16.00. ОНОВЛЕНО У неділю, 12 лютого, у Львові у Храмі Христового Воскресіння відбудеться свято "Прощання з колядою" . На коляді буде присутній Преосвященніший владика Венедикт - єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Поза тим буде виставлена найбільша в Україні Різдвяна Зірка, яка є власністю Храму Христового Воскресіння. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме продакшн-студія "Твоє місто".
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 4-5 лютого 2012 року Вихідні у Львові. Відеоанонс на 4-5 лютого 2012 року У суботу, 4 лютого, медіа-портал "Твоє місто" радить Вам відвідати концерт музиканта із Греції Георгіса Філадельфіса та переглянути виставу "Хвала Еросу". А у неділю ви зможете взяти участь у сніжкових боях, після чого переглянути фільм «Лондонський бульвар".
  • Щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансарду, потрібно отримати згоду усіх сусідів Щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансарду, потрібно отримати згоду усіх сусідів Для того, щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансардне приміщення, українцям потрібно отримати письмову згоду усіх інших мешканців будинку. Про ці та інші правила того, що потрібно зробити, щоб мансарду не визнали незаконною, дізнались журналісти програми «БудЕксперт», готуючи до ефіру програму про мансардні вікна.
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 28-29 січня Вихідні у Львові. Відеоанонс на 28-29 січня У суботу, 28 січня, ви зможете взяти участь у сніжкових боях, потрапити на запальний концерт Дзідзя та відвідати комедійну виставу «Він, вона, вікно, покійник». А у неділю, 29 січня, "Твоє місто" радить вам відвідати оперу «Наталка Полтавка», а також фільм «Таємниці підводного світу».
  • Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує з 1 січня 2013 року заборонити виробництво, використання, ввезення і платне або безкоштовне розповсюдження на території України полімерних пакетів об'ємом менше 20 л з товщиною плівки менше 0,025 мм (крім тих, що розкладаються). На заміну, за словами експертів, прийдуть паперові пакунки. Але їх у супермаркетах задарма не роздаватимуть.
  • Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень
Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень У кінотеатрі «Планета Кіно IMAX» відбулася акція «Новорічне святкування разом з IMAX!». За квитки у кіно та клубну картку кінотеатру кіномани стали власниками коштовних прикрас та грошового сертифікату на півтисячі гривень.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня У суботу, 21 січня, ви зможете відірватись на рок-концерті «Відкриття брутального сезону», побувати на концерті пам’яті відомого піаніста Олександра Слободяника, а також переглянути оперету «Лісова пісня». У неділю, 22 січня, «Твоє місто» радить Вам послухати пісні гурту Йорий Кльоц, переглянути фільм Еміра Кустуріци, потанцювати на вечірці «Blues Express» або ж відвідати міжнародний фестиваль «Китайський Новий рік в Україні».
  • Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі мають безліч переваг у порівнянні з традиційним оздобленням стель. Серед них - швидкість монтажу, легкість у догляді та висока вологостійкість. Про це журналістам програми «БудЕксперт» розповів директор фірми з монтажу натяжних стель Ярослав Турківський.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 14-15 січня Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 14-15 січня Завтра, 14 січня, у Львові Ви зможете відвідати фестивалі «Українське Різдво», «Рок-Коляда» та переглянути виставу «Амнезія, або Маленькі подружні злочини». А у неділю, 15 січня «Твоє місто» рекомендує Вам подивитись балет «Лебедине озеро» або - поринути у світ танго.
  • В кіосках швидкого харчування на Арені Львів за 10 хвилин обслуговуватимуть 380 людей В кіосках швидкого харчування на Арені Львів за 10 хвилин обслуговуватимуть 380 людей Генеральний проектувальник з будівництва львівського стадіону «Укрдизайнгруп» розробив новий презентаційний ролик "Арени Львів". Відео створено з оригінальних креслень і показує євроарену в усіх можливих ракурсах, охоплюючи чашу стадіону, футбольне поле, променаду, адміністративно-побутовий корпус і паркінг. Також наведено статистику стосовно глядацьких місць, паркомісць, роботи закладів харчування тощо.
  • Взимку у найбільшій книгарні-кав`ярні України одночасно може перебувати 200 людей Взимку у найбільшій книгарні-кав`ярні України одночасно може перебувати 200 людей Нещодавно у Львові, на площі Ринок, 10, запрацювала книгарня-кав`ярня "Львівська копальня кави". Площа закладу - 1000 квадратних метрів, за що організатори називають його найбільшою книгарнею-кав`ярнею України. Коротку відеоекскурсію цим та ще одним, аналогічним львівським закладом, у якому також можна одночасно пити каву та читати книги, дивіться у сюжеті медіа-порталу "Твоє місто".
  • "Твоє місто" вітає львів`ян та гостей міста із Новим роком! "Твоє місто" вітає львів`ян та гостей міста із Новим роком! До Нового 2012 року залишається менше ніж півтори доби. У 2011-ому залишаться перші місяці існування медіа-порталу "Твоє місто" - із унікальними онлайн-трансляціями, корисними репортажами та десятками тем, які у 2011-ому впливали на наші з Вами добробут та життя у Львові…
  • Новорічні вихідні «Твого міста». Відеоанонс 30 грудня, 1-2 січня Новорічні вихідні «Твого міста». Відеоанонс 30 грудня, 1-2 січня У п’ятницю, 30 грудня, ви зможете завітати на святковий новорічний концерт «Королева вальсу – Вікторія Лук’янець». А у перший день Нового року перегляньте історію з життя Санта Клауса в анімаційному фільмі «Місія: «Різдвяний порятунок». 2 січня не забудьте послухати колядок на концерті «Піккардійської терції». Якщо ж Ви плануєте зустріти Новий рік вдома, «Твоє місто» рекомендує Вам 5 найкращих фільмів за версією медіа-порталу.
Сторінка:123456789
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!