Відеофакт: як львівські поліціянти рятували пасажирів затопленої маршрутки

3495 1
Львів’янин зафіксував на відео, як нові патрульні виносили на руках жінок та дітей із маршуртки, яка застрягла посеред затопленої вулиці Сахарова. Відеоролики набули великої популярності в інтернеті.

До порятунку людей, які через негоду не змогли самостійно покинути громадський транспорт долучилась поліція міста. Екіпаж №302 3-ого батайльну 3-ої роти Віталій Сушко та Назар Мончук виносили на руках жінок та дітей з маршуртки, яка застрягла посеред затопленої вулиці Сахарова. Хлопці зняли взуття, підтягнули штани, зробили, так званий, «мостик» із рук, і поволі евакуювали усю маршрутку. Чоловіки громадський транспорт покинули самостійно.      

Читайте також: Як Львів затопило після дощу. Фото

Нагадаємо, 20 вересня у Львові зранку почався дощ, який згодом переріс у зливу. Дренажні системи не завжди справлялися з потоками води, тож невдовзі значна частина доріг була повністю залита дощовими потоками.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
21 Вересня, 2015 10:23
Данила Теперь преступникам чтобы спокойно ограбить банк, будет достаточно рассадить котят по деревьям, в разных районах города...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!